Kursus 2015 – få ledige pladser tilbage

Så er  der kun to måneder til første modul i årets “Ondt i ryggen” kursus løber af stablen. Det sker lørdag d. 5. september i rygklinikkens lokaler på Østerbro, og det betyder samtidigt at det er ved at være sidste frist for at tilmelde sig en af de få ledige pladser på kurset.

Sidste tilmeldingsfrist er 1. august, og tilmelding kan ske ved at udfylde tilmeldingsblanketten eller ved at skrive direkte til Stig på: sath@dadlnet.dk.

Kurset giver deltagerne en indførsel i muskuloskeletal medicin og giver deltagerne nogle enkle og alligevel effektive redskaber til diagnosticering og behandling af folkesygdommen “ondt i ryggen”. Metoderne kan  nemt implementeres i klinikken efterfølgende.

Kurset lægger vægt på de praktiske færdigheder, men den teoretiske baggrund for teknikkerne vil også blive gennemgået. Kurset består af 3 moduler, hvor hovedfokus er behandling af cervicalcolumna, lumbalcolumna og thoracalcolumna.

Find detaljerne på vores hjemmeside eller kontakt læge Stig Thomsen på tlf. 49 22 69 69 eller via email: sath@dadlnet.dk.