Lises historie om invaliderende lændesmerter

I starten af september 2014 får jeg pludselig – efter en løbetur – meget ondt i lænden. Jeg har haft problemer med lænden og ryggen tidligere, så jeg slår det hen. Det tager dog til over de næste par uger på trods af ro og hvile, og jeg tager til lægen, som undersøger mig for diskusprolabs. Hendes undersøgelse viser ikke noget, men hun henviser mig til mr-scanning, som jeg får foretaget d. 2. november. Heller ikke den viser noget, så jeg bliver henvist til kiropraktor i midten af november. Kiropraktoren tager røntgenbilleder af min lænd, men finder ikke noget.

Fra midten af november til slutningen af december får jeg 11 kiropraktorbehandlinger, som de første par gange giver en smule lindring, men som tiden går, bliver smerterne i min lænd og ned i mit højre ben værre og værre.

I starten af januar, kan jeg ikke længere selv få bukser og sko på, jeg får Dolol (morfika) at sove på og er i det hele taget voldsomt hæmmet i min hverdag med arbejde og små børn.

Jeg kommer til Stig Thomsen i midten af januar, og efter én behandling går jeg fuldstændig smertefri derfra. Jeg får yderligere én behandling efter et par dage, og her en måned efter er jeg atter begyndt at træne og løbe – smertefrit.
Med venlig hilsen
Lise Gjersøe Vedelsby

1 thought on “Lises historie om invaliderende lændesmerter

  1. Pingback: Jeres historier om smerter og behandling | Rygklinikken Prometheus

Der er lukket for kommentarer.